Etusivu

Palvelut

Hinnat

Yhteys
Canvastaulu.com
Taulu Omasta Kuvasta
Palvelut

Tulostus: Kuvat tulostetaan mattapintaiselle vettä hylkivälle taidekankaalle, joka on 100%:sta puuvillaa. Tulostuksessa käytetään laadukasta giclee menetelmää (samaa kangasta ja tulostustapaa käytetään vaativissa taidetulostuksissa). Tulostustarkkuuteen vaikuttaa alkuperäisen kuvan laatu ja resoluutio. Voitte arvioida valokuvanne maksimitulostuskokoa ohessa olevalla laskurilla. Esimerkiksi 4 megapikselin kameran tuottamalla 2272x1703 resoluutiolla maksimitulostuskoko on n.80x60 cm. Huomatkaa, että tulostuksessa pätee periaatteessa se, että mitä suurempi digikuvan resoluutio ja pienempi tuloste, sitä parempi tarkkuus (Dpi).

Laske maksimi tulostuskoko (72Dpi)

Syötä pixelit
Tulos tuumina | Tulos cm
Tulostuskoko

Kuvanmuokkaus: Teemme pienimuotoiset kuvanmuokkaustyöt sekä photoshop-efektit (esimerkiksi, rajaukset, tasapainotukset, käännökset ja värimuokkaukset) maksutta.

Esimerkkejä muokkaustöistä:

valokuva

Originaali

digikuva_kankaalle

Tasapainotettu

mustavalkoinen digikuva

Mustavalko

Canvas_muunnos

Käännetty ja treshold

digitaaliset kuvapalvelut

Kontrasti- ja värimuunnos

Kiilakehystys: Kiilakehystyksessä kangas pingotetaan kiilapuihin, jotka jäävät kankaan taakse. Toimitamme kiilakehystetyt taulut ripustuslangalla, joten ne ovat ripustettavissa seinälle sellaisenaan. Kiilakehystetyt taulut ovat kevyitä, yksinkertaisen miellyttäviä ja helppo kiinnittää.

kiilakehystys

kiilakehystys

digikuva kankaalle

Kangas mitataan ja valitaan sopivat kiilapuut. Kiilapuut kiinnitetään toisiinsa tasaiseksi kehykseksi ja kangas levitetään kehyksen alle

Kankaan reuna käännetään kehyksen taakse ja niitataan puuhun kiinni edeten keskeltä sivuille

Seuraavaksi kiinnitetään ripustuslanka. Kiilapuihin pingotettu kangastuloste, eli kiilakehystetty taulu, on sellaisenaan ilman kehyslistaakin kaunis sisustustaulu

 


EtusivuPalvelutHinnatYhteys